En god dating profil – Guide

Noget af det sværeste kan være at få oprettet sin profil på diverse dating sider, især når du skal til at skrive en god profilbeskrivelse. Det kan for nogen være især svært, hvis de ikke er vant til at skrive.

Der findes heldigvis nogle tips og tricks indenfor, hvordan man kan skrive en god profilbeskrivelse, og dem vil vi give jer nu. Grundetrinene er skrevet af nogle forskere.

Grundtrinene for en perfekt datingprofil er som følger:

1. Sørg for at være overskuelig.
2. Fortæl det positive om dig og ikke det negative.
3. Brug formuleret sprog.
4. Understreg dine pointer.
5. Vær ærlig istedet for at opfinde en masse.
6. Sørg for at være lidt mystisk.
7. Sørg for at bruge emojis men begræns.

Hertil vil vi gerne tilføje et ekstra punkt. Nemlig: Skriv kort og enkelt.

Billedet

Før man sætter sig igang og skriver en god profil, skal man huske, at et godt billede er mindst lige så vigtigt som teksten. Da dette er måden folk finder dig mest interessant på.

Mange har ofte svært ved at åbne sig op, det ofte som om vi mennesker holder os tilbage når vi skriver en profiltekst. Men her er det vigtigt at huske at vi godt må give lidt mere af os selv, så den der i sidste ende læsere det, for følelsen af at vedkommende gerne vil kende mere til dig. Du kan selv prøve at læse andre profiltekster, og se hvad de gøre godt eller hvad de ikke gøre. Et ekstra råd så husk at undgå at fortælle for meget af det basale du gør i din hverdag.

Hvilke sider kan jeg vælge at skrive min profil på?

Hvis du er i tvivl om hvilke sider der er lige er dig i 2020, så har vi gennemarbejdet en sammenlignings artikel, som du kan se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *