5 dating tips: som vil skaffe dig flere damer med tiden

man in blue and white plaid sport shirt beside woman in black crew-neck sweater
*Der er betalt links i denne artikel og reklamelinks*

Vi kender alle det med at det nogle gange kan være lidt vanskeligt at få opmærksomhed fra ens drømmepige så her har du 5 tips til hvordan du kan charmere dig ind på damerne.

Husk at tale fra hjertet

Det her er måske en af dem som giver sig selv, men husk altid at være åben og tolerant. Og giv dig selv pause fra at snakke, når det er. For ellers kan man nemt falde i søvn af alt det snak. Det samtidig vigtigt at få vedkommende indraget i samtalen, så deltagelsen i dialogen bliver gensidigt.

Humor er vejen frem

Humor er såkaldt en af de vigtigste ting, når det kommer til at score damer. Ikke nok med alle piger kan lide en fyr med lidt humor og spas så det altså også lidt sjovere og underholdene at høre på, men nu findes der jo mange som har svært ved dette og her kommer mit råd om at du bare skal springe ud i det.

Tøjet er på plads

Som vi alle ved er tøjet nok noget af det damerne ligger mest mærke til, her er det vigtigt at kunne vise sit identitet og skille sig ud. Er du ham som er helt nede på jorden er det nok ikke her du skal eksperimentere med et nyt look. Så gå i det du synes er komfortabelt, men altid ha’ det i baghovedet at du skal se tjekket ud.

Være flirtende

Hvis der er noget damerne kan lide, er det en fyr der kan flirte og gøre det helt gløde røde. her skal man også kunne begrænses sig lidt, da det nogle gange kan blive for offensivt, så igen alt med måde.

Hvil i dig selv

Noget damerne også godt kan lide, er når du hviler i dig selv. Her viser du ikk kun at du har styr på det, men her får man et billede af at du ikke er bange eller nervøs for noget. Det får damerne til at føle sig komfortabel.

Hvis du følger disse ting, kan jeg næsten med garanti love dig at du får damernes opmærksomhed og hvis du er ny kan vi klart anbefale disse sider som hjælper dig med at finde din kærlighed.

Dating.dk

40plus.dk

Erox.dk

Sexhunt.dk

Senior.dk

Diskretvoksenflirt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *